جزئیات سوال
پاسخ ها
مهدی رادفر
۱۳۹۶/۰۷/۰۹ ۲۳:۲۱
با سلام،امضای استشهادیه به منزله شهادت در دادگاه تلقی نمیشود و صرف امضای استشهادیه عنوان کیفری شهادت خلاف واقع ندارد و از این حیث جرم نیست لیکن تحت عناوین دیگر قابل پیگیری است.
احمد باقری
۱۳۹۶/۰۷/۰۷ ۱۴:۴۱
کابر گرامی اولاً در شهادت باید مفاد شهادت همه شهود با همدیگر منطبق باشد و در صورت عدم هماهنگی و عدم تطابق مفاد شهادت شهود، به شهادت مزبور نباید ترتیب اثر داده شود.ثانیاً در صورتی که از طریق دیگری غیر از شهادت مالکیت مادر شما ثابت شود این امر قرینه و اماره ای بر شهادت شهودی بوده که در دادگاه تجدیدنظر علیه شما شهادت داده اند بنابراین با این اوصاف هم میتوانید علیه شهود مزبور به اتهام شهادت کذب و واهی شکایت کیفری مطرح بکنید و هم موضوع از موارد اعاده دادرسی خواهد بود که میتوانید درخواست بکنید به موضوع شما مجدداً رسیدگی شود.
شما میتوانید در صورت تمایل به پروفایل اینجانب نیز مراجعه نمائید.
احمد باقری
۱۳۹۶/۰۷/۰۷ ۱۴:۳۲
با سلام تا لحظات دیگر پاسختان ارسال میگردد لطفا شکیبا باشید.
سيد روح اله معزي
۱۳۹۶/۰۷/۰۷ ۱۴:۱۵
سلام به نظر من مادر شما ابتدا بايد عليه ورثه دادخواست اثبات مالكيت مطرح كند چنان چه حكم به نفع ايشان صادر شود ، بعدا مي توانيد با استفاده از اين حكم نسبت به حكم قبلي كه به ضرر شما شده درخواست اعاده دادرسي نماييد . هم چنين با استفاده از حكم اثبات مالكيت در خصوص شهادت شهود هم مي توانيد عليه شهود اعلام جرم نماييد در اين صورت با توجه به اين كه شهادتشان خلاف واقع بوده امكان محكومت شانبه اتهام شهادت كذب زياد است .
يك نكته ديگر هم اين كه اگر در يك استشهاديه بعضي راست گفته باشند و بعضي دروغ ، قطعا مي توانيد عليه اناني كه دروغ شان محرز است شكايت كنيد
ضمنا مطابق ماده 185 - قانون مجازات ، در صورت وجود تعارض بین دو شهادت شرعی، هیچ یک معتبر نیست.