رای دادگاه تجدید نظر
حالا من باید چیکار کنم تا حقم ضایع نشه و عموم با یک کپی جعلی توی تجدید نظر که الان رای ما رو نقض کرده؟؟؟؟
۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۱۶:۵۲
کاربر گرامی هز چند سوال شما بدرستی طرح نشده و دقیقا مشخص نشده که خواهان بدوی و تجدیدنظر چه کسانی بوده اند ولی استنباطی که اینجانب از سوال شما کردم این بود که دادگاه تجدیدنظر به ضرر شما رای داده لذا در اینصورت چون حکم دادگاه تجدیدنظر قطعی می باشد لذا جهت اعتراض بطرق عادی امکانپذیر نبوده و جهت اعتراض باید درخواست اعمال ماده477 قانون آئین دادرسی جدید را به جهت خلاف بین شرع بودن حکم بکنید ضمنا کسانی که غیر از طرفین دعوی بوده اند نیز میتوانند بعنوان معترض ثالث نسبت به حکم قطعی اعتراض بکنند.شما میتوانید جهت سوالات خود به پروفایل اینجانب مراجعه کنید.
۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۱۶:۴۲
کاربر محترم
اول اینکه سوال شما مبهم هست و معلوم نیست خواهان پرونده چه کسی است! ثانیاً اگر دو بار به نفع شما رای صادر شده پس شامل اعتبار امر مختومه شده و دیگه نیازی به رسیدگی مجدد نبود!
در حالت کلی اگر اگر شما خواهان این پرونده باشید و تجدیدنظرخواه نیز عمویتان باشد با این وصف رای دادگاه بدوی نقض شده و دعوای شما هم رد شده و اعتراض عمویتان موجه تشخیص داده شده است و با این رای قطعی شامل اعتبار امر مختوم خواهد شد.
اما چون وصیت نامه سال 71 کپی است لذا نمیتونید به اتهام جعل و سواستفاده از سند مجعول علیه عمویتان شکایت کنید.
راه های نقض رای قطعی دادگاه تجدیدنظر: 1- اعاده دادرسی به دلیل خلاف بین شرع بودن رای و.. 2- اعتراض ثالث توسط یکی از ورثه ها که اصلاً در پرونده دخالت نداشته و جزء اصحاب دعوا نبوده است.
کاربر گرامی برای راهنمایی بیشتر میتوانید به پروفایل اینجانب مراجعه فرمائید.
۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۱۶:۴۱
کاربر گرامی بهر حال رای دادگاه تجدیدنظر که صادر شده باشه قطعی بوده و از طریق عادی قابل اعتراض نمی باشد لیکن چنانچه رای مزبور بر خلاف بین شرع صادر شده باشه شما میتوانید با ارائه ادله خود یکبار دیگر از طریق اجازه ای که قانون ماده477 قانون آیین دادرسی کیفری جدید داده اقدام بکنید و درخواست اعمال ماده موصوف را بکنید.
۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۱۶:۲۷
با سلام هم اینک پاسخ داده میشود.
۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۱۶:۲۶
سلام
۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۱۶:۲۶
با سلام هم اینک پاسخ داده میشود.لطفا شکیبا باشید.