قانون متعهدین خدمت آموزش و پرورش
با سلام. در قانون مربوط به متعهدین خدمت آموزش و پرورش آمده است که باید دو برابر مدت تحصیل تعهد خدمت بدهند. همچنین از آغاز تحصیل حقوق و مزایا دریافت خواهند کرد. و اینکه حداکثر چهار سال از دوران تحصیل (برای کارشناسی) جز سوابق کاری آنها محسوب میشود. بنده دوران کارشناسیم بجای چهار سال پنج سال طول کشید. اما فقط دو سال و نه ماه آنرا حقوق دریافت کردم. (به دو دلیل: هنگام ورود به دانشگاه 16 سالم بود و تا 18 سالگی، یعنی تا اواخر ترم سوم دانشگاه از من تعهد خدمت نگرفتند آن سه ترم هیچ حقوقی دریافت نکردم. دوما سال پنجم هم حقوق بنده رو قطع کردند. یعنی من از ترم چهارم تا هشتم فقط حقوق دریافت کردم.)
در حال حاضر 5 سال است که مشغول خدمت میباشم. سال آینده که شش سال سابقه خدمت خواهم داشت، عملا دو برابر مدت زمانی که در دوران تحصیل از آموزش و پرورش حقوق دریافت کرده ام، خدمت کرده ام. سوال من این است که آیا تعهد من دو برابر مدت تحصیل است یا دو برابر مدتی که حقوق دریافت کرده ام؟ اگر سال آینده آموزش و پرورش با پایان تعهد من مخالفت کند، آیا از لحاظ حقوقی میتوانم پیگیر آن باشم؟ (لازم به ذکر است که بنده قصد خروج از آموزش و پرورش را دارم و علت تعجیلم برای اتمام تعهد نیز همین است.)
با تشکر....
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
سایر موارد
حوزه قضایی:
کردستان
4 پاسخ
2,896 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۶/۰۲/۲۸ ۲۰:۰۵