اثبات رابطه ی نامشروع تلگرامی
بنده خانمی 28 ساله هستم که یک دختر دوساله دارم و درحال حاضر باردارنیز هستم
همسرم مدتی است با دوخانم در ارتباط است ... درباره ی شان که صحبت کردیم اول که زیر بار نمیرفت ولی بعد که تهدید به بردن آبروی آن خانمها شد پذیرفت که اشتباه کرده
اما همچنان به ارتباطش با آن خانم ها از طریق تلگرام ادامه میدهد
من برای جمع آوری مدرک از ارتباط همسرم با آن خانمها مجبور به نصب تلگرام همسرم روی گوشی خودم شدم
به چند دلیل:
اول که ظاهرا پلیس فضای سایبری قادر به کشف اطلاعات پاک شده ی تلگرام افراد نیست
دوم اینکه همسرم بلافاصله متن چت هایش را پاک میکند و من فرصت اسکرین شات گرفتن از صفحه ی گوشی اش را پیدا نمیکنم
تا اینجای کار من از همسرم مجرم ترم چون به اطلاعات شخصی اش نفوذ کرده ام
یعنی یک زنی که به اون خیانت شده نه تنها نمیتواند ثابت کند بلکه اگر در این راستا بخواهد قدمی بردارد خودش از همه گناهکارتر است
چرا ؟ چون سیستم سایبری و قضایی بی کفایت است
حالا من دو راه پیش رو دارم
یا با همین عکس ها و متن های چتی که دارم بروم شکایت کنم - که حتی معلوم نیست قاضی به این نتیجه برسد این ارتباط نامشروع هست یانه - و آخر خودم محکوم شوم
یا بروم به شیوه ی غارنشینی آبروی آن زن متاهلی که با داشتن دو بچه با مردغریبه ارتباط برقرار میکند در محل کارش ببرم تا دیگر سرش به زندگی خودش باشد (که فکر میکنم در مملکت ما این روش آسانترین و موثرترین روش است )
حال با این اوصاف اگر وکیلی روش بهتری سراغ دارد یا تجربه ی اثبات چنین موضوعاتی را پیشتر داشته و با موردی مواجه شده که پلیس فتا توانسته دیتای پاک شده ی تلگرام فردی را کشف کند
یا از طریق دیگری غیر از پلیس بردن سر قرار دونفر - که واقعا نشدنی است چون هیچ پلیسی برای همچین مورادی اصلا حضور پیدا نمیکند - پیشنهادی دارد لطفا مطرح نماید
باتشکر