گرفتن حکم تخلیه

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک باب آپارتمان را در سال 94/4 تا 95/4 با شخصی به صورت قولنامه بنگاهی و با مبلغی رهن و اجاره بها، اجاره دادم. و چند ماه قبل از اتمام قرارداد همسر آین شخص به بنده خبر داد که همسرشان سکته کرده و قادر به حرکت و تکلم نمیباشد و در زمان پایان قرارداد همسر شخص مذکور از من خواست قرارداد جدید با همان مبلغ رهن ( که از پارسال تحویل بنده بوده است)و اجاره بیشتر قرارداد اجاره سال جدید برای یکسال تمدید کنیم و بنده به خیال اینکه این فرد یک همسر بیشتر ندارد ،قرارداد را به صورت دست نویس بین خودم و همسر ایشان(بدون امضای شاهد پشت برگه های قولنامه سال قبل من وایشان) تنظیم کردیم و در پایان قرارداد ذکر کردم که "مبلغ رهن از سال گذشته به سال جدید منتقل میشود."در حال حاضر برای من مشخص شده که شخص مذکور دو همسر دارد و اینک پیش همسر اول خود زندگی میکند و بخاطر شرایط بیماری تا کنون بابنده جهت بازپس گرفتن مبلغ رهن سال گذشته تماس نگرفته است ...... الان مشکلی که دارم اینست که همسر دوم که من امسال قرارداد دستی با ایشان بسته ام ادعا دارد که مبلغ رهن متعلق به ایشان است(با استناد به شرح کوچکی که در قرارداد عرض کردم).. و در حال حاضر 2 ماه است که اجاره را پرداخت نمیکنند(همسر دوم این مرد با دختر خود در اپارتمان من تنها زندگی میکنند)..ایا من میتوانم از این زن شکایت کنم و حکم تخلیه بگیرم و کلا برای من مشکلی پیش نمی اید در مورد مبلغ رهن؟(البته من خودم به این زن اذعان کرده ام که مبلغ رهن برای شوهر ایشان است و باید به خود او پس بدهم)... با تشکر از وقتی که برای من میگذارید..

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مباحث متفرقه
حوزه قضایی: فارس/شیراز
1 پاسخ
2,703 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۸/۱۶ ۱۳:۱۹