جزئیات سوال
پاسخ ها
یوسف سراجی
۱۳۹۱/۰۵/۲۰ ۰۱:۵۵:۰۹
ضمن تاکید بر فرمایشات همکاران
بیان صرف مساله "انتقال مال به غیر " کفایت ننموده بلکه باید مالکیت همسرتان بر مال و انتقال آن به قصد فرار از دین نیز اثبات شود . که با توجه به فرمایشات شما در ایجاد قید عند المطالبه در عقد نامه و واقعیت مطالبه بعدی شما که به نظر می رسد پس از انتقال آن اموال بوده باشد ، مساله اثبات انتقال مال به قصد فرار از دین کمی دشوار به نظر می رسد .
حسین هوشمند
۱۳۹۱/۰۵/۱۹ ۰۴:۴۹:۰۱
با سلام
همسر شما مرتكب جرم معامله بقصد فرار از دين شده است و موضوع از طريق كيفري قابل بيكيري است . جزييات قضيه و نحوه شكايت و وصول مهريه را با جناب مسيحي مشاوره فرماييد . علي الظاهر در مورد نحوه وصول مهريه از مال فروخته شده كمي اختلاف نظر داريم .
مهرزاد مسیحی
۱۳۹۱/۰۵/۱۹ ۰۳:۵۱:۳۰
کاربر گرامی اولا قانون حمایت خانواده هنوز مراحل نهایی خود را سیر نکرده و تصویب نهایی نشده است ثانیا طبق قانون مزبور نیز مهریه 110 سکه نشده است بلکه اگر زوج اموالی نداشته باشد برای پرداخت مهریه تا 110 سکه چنانچه نپردازد امکان حبس وی وجود دارد اما اگر زوج مال دار باشد اگر مهریه زوجه تا ده هزار سکه نیزباشد باید بپردازد پس این برداشت عمومی مثل بقیه موارد که فقط در حد شایعه از قانون مملکت خود اگاه هستند شایعه است و بهتر ان است که همیشه مردم شریف قانون را خودشان مطالعه کنند چون قانون گذار نیز همه را پس از 15 روز از تاریخ انتشار قانون در روزنامه رسمی اگاه به قانون فرض می کند .
و اما در پاسخ به سوال اول شما طبق ماده 4 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی اگر زوح به قصد فرار از دین اموال خود را به دیگری انتقال داده باشد و دین نیز مستند به سند رسمی یا حکم دادگاه باشد مثل سند رسمی مهریه در این صورت عمل زوج جرم است و ضمن استیفای دین از اصل مال بدون ملاحظه قرارداد زوج با ثالث و یا از ثمن در صورتی که مال از ید ثالث هم خارج شده باشد زوج را نیز تا 4 ماه دادگاه حبس می نماید