طلاق از شوهر بد اخلاق

با سلام
من و همسرم15 سال است زندگی می کنیم . و دو فرزند پسر10ساله و دختر 5 سالهداریم . از همان ابتدای زندگی یعنی دو ماه بعد از ازدواج همسرم شروع به کتک زدن و ضرب و شتم من کرد . و این کار او همیشه ادامه داشته و دارد . علاوه بر آن بسیار عصبی و بد دهن است . من کارمندم ولی از همان ابتدای شروع به کارم کارتها و دسته چکهای بانکی ان دست ایشون بوده و مثلا ماهیانه بیست یا سی تومن به من دستی می دادو تازه از ریز خرج کرد همون هم سوال می کرد . الان چندماهی شده که کارت حقوقی ام را بهخ خودم داده اونم خودش از طریه اینترنت حقوقم را برمی داره و بازم همون قدر ته حسابم می ذاره عملا هیچ اختیار مالی ندارم . همسر من انقدر عصبی است که حتی پسرم را هم کتک می زند . پسر من الان که هنوز 9 سالشه درست عین پدرش عصبی و پرخاشگر شده علاوه بر اون خود منم خیلی عصبی شدم. همسرم بسیار بدبین و شکاک هم هست و هر چند وقت یکبار اعصاب منو خورد می کنه که مثلا تو با فلانی چرا حرف زدی یا اون روز چرا خندیدی. می گم خوب اگر ناراحتی نمی رم سرکار ولی نه از پول می گذره نه از این رفتارهاش. دختر دو ساله ام هم عصبی شده و جیغ می زنه . می دونم به خاطر جو جنگل مانند خونه مونه . من ساکن شهر همسرم شدم یعنی خانواده ام اینجا نیستن و دوسال اوایل ازدواجمان حتی اجازه نمی داد تلفنی با خانواده ام صحبت کنم رفت و آمد که هیچی. اصلا ثبات رفتاری نداره و خسته ام کرده . راستی توی این مدت دو تا خونه خریده و ماشین هم داره . من چجوری می تونم خودم را از این رابطه بیرون بکشم . نمی خوام فرزندام پیش پدرشون باشن که بیشتر اسیب ببینن علاوه بر اون چون همیشه همه حقوقم دست او بوده هیچ پس اندازی ندارم . می شه منو راهنمایی کنین چکار کنم؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: طلاق به در خواست زوجه
1 پاسخ
3,215 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۷ ۱۴:۴۳