کلاه برداری به بهانه کارت معافیت

با سلام و خسته نباشید.

اینجانب برای رفتن به خارج از کشور نیاز به کارت معافیت داشتم. حدود یک سال پیش ، چند آکهی در فضای مجازی مشاهده نمودم که هر کدام ادعا می نمود ند با پرداخت مبلغ 8 میلیون تومان یا کمتر، کارت هوشمند قانونی می دهند که متاسفاته پس ار پرداخت پول، در هر سه مورد، همه آنها کلاه بردار از آب در آمدند و اینجانب در کمال حماقت و طمع بیش از اندازه خود برای دریافت کارت معافیت هوشمند، در مجموع مبلغ 14 میلیون تومان در این 3 فقره کلاه برداری از دست داده ام. از آنجا که تا کنون از هیچ کدام از این 3 نفر کلاه بردار شکایت نکرده ام، پرسش من از جنابعالی این است که آیا در صورت شکایت اتهامی مورد توجه بنده هست با توجه به اینکه هیچ نوع کارت معافیتی به دست من نرسیده است و در هر سه مورد مالباخته شده ام. آیا اتهامی برای بنده هست ؟

پرسش دوم اینکه آیا در صورت شکایت ، آیا این اتهام به من زده می شود که چرا با وجود اینکه از فرد اول فریب خوردم و مالباخته شده ام، باز آگهی های دروغین 2 کلاه بردار دیگر باورم شد و باز برای آنها پول واریز نمودم. آیا ازاین دیدگاه نیز اتهامی مورد توجه من هست ؟

پرسش سوم اینکه آیا من هم اکنون می توانم شکایت کنم ؟ خواهش میکنم من را کامل راهنمایی بفرمایید ...

با تشکر فراوان از شما

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: کلاهبرداری
1 پاسخ
2,536 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۰۵/۳۱ ۱۵:۰۲