جزئیات سوال
پاسخ ها
حسن بصیری هریس
۱۳۹۴/۰۴/۲۰ ۲۱:۳۸
با سلام و احترام.وب سایت ها همان طور که می دانید طبق قانون اساسی ایران فعالیت مینمایند و کاربران محترم آن موظفند هیچگونه مطالب سیاسی و یا مغایر با شؤونات اخلاقی و مذهبی کشور ایران را در این وبسایت قرار ندهند. در صورت اثبات این امر تبعات این موضوع بر عهدهی خود ایشان خواهد بود. در خصوص درست یا نادرست بودن آگهی مسول اگهی دهنده است و وب سایت ها هیچ گونه مسئولیتی ندارندو وب سایت ها می توانند فقط انچه را که مغایر با قوانین اسلامی ایران باشد را مورد تبلیغ قرار ندهند در مقابل اگهی دهنده اینکه کسی ضرر و زیان کرده در قانون ما برای نگاه کردن ضرر و زیانی نیست مگر اینکه قبض و اقباض یا ایجاب و قبول با اگهی ایجاد شده باشدو در این خصوص هم اگهی دهنده مسول است و مدیر وب سایت مسئولتی ندارد . متاسفانه یکی از مشکلات جامعه ما که رواج پیدا کرده همین روشها و ترفند ها است که با حظور دو شاهد اینکه من با تبلیغ وی مورد ضرر و زیان شدم می باشد اما دادگاه هیچ اثری برای این مورد ندارد.در خصوص اینکه اگر کسی ادعا کند که مورد ضرر و زیان شدم با اینجانب تماس حاصل فرماییدکه قابل حل است.موفق باشید.
محمد- mohammad طهرانی- Tehrani
۱۳۹۴/۰۴/۱۶ ۲۰:۲۹
مطابق قانون تسبیب هردو به نسبت جرم اتفاق افتاده مسئول بوده و جهل از قانون مانع از مجازات نخواهد بود مگر آنکه مسئول سایت یا روزنامه عدم هرگونه مسئولیتی را از قبل در خصوص صحت آگهی اعلام کرده باشنذ
مرضیه توانگر
۱۳۹۴/۰۴/۱۶ ۰۷:۵۳
سلام
آگهی دهنده قطعا مسئول هست و مدیر سایت مسئولیتی ندارد مگر اینکه با علم به دروغ و غیر واقعی بودن آگهی آن را منتشر کند
در صورت ضرر وزیان مدیر سایت فقط موظف است آگهی دهنده را به شاکی معرفی کند و از مسئولیت مبرا شود البته به همان شرط عدم آگاهی از دروغ بودن تبلیغ