ورشکستگی شرکت.
سلام خسته نباشید.rnمن دانشجوی ارشد حسابداری هستم و روی یک موضوع حسابداری حقوقی برای پایان نامه کار میکنم.در رابطه با متغیر های مستقل این پژوهش نیاز به استناد به قانون تجارت یا قانون ورشکستگی دارم.rn1)در صورت ورشکستگی شرکت آیا اولویت تسویه بدهی با دارندگان اوراق بهادار هست؟ در جایی به این مورد برخورد کردم که اولویت با پرداخت مالیات است ولی در منابع اینترنتی متاسفانه به جواب سوال خودم نرسیدم و فقط به طبقه بندی بستانکاران اشاره شده بود.rn2) در صورت ورشکستگی شرکت آیا طرح سازماندهی به صورت یک جانبه خواهد بود یا بستانکاران هم در رابطه با طرح این برنامه مشارکت دارند؟بعضی از کشورها مثل آمریکا، قانون ورشکستگی به مدیریت حق ویژه ای برای مطرح کردن یک طرح سازماندهی مجدد اعطا می کند.که به شرکت های بدهکار مزیت قابل توجهی نسبت به بستانکاران میدهد.rn3)بحث عدم ابقا مدیریت در شرایط ورشکستگی است که طبق ماده 404 قانون تجارت بحث مدیر تصفیه مطرح میشود که در این صورت مدیر پیشین شرکت ورشکسته در مقام خود باقی نمی ماند.rn4)مبحث اخر بحث توقیف خودکار اموال است که طبق مفاد 433 و434 قانون تجارت اموال شرکت ورشکسته مهرو موم میشود و در مقایسه با قوانین برخی از کشورها بستانکاران حق مراجعه به شرکا و یا تعقیب آنها برای دریافت طلب خود را ندارند.rnrnاگر لطف کنید مواد قانونی بند 1 و 2 و صحت یا عدم صحت بندهای 3 و 4 را بفرمایید ممنوم می شم.rnاین موارد متغیر های مستقل پژوهش هستند که صحت انها بسیار اهمیت دارد جون قرار است در صورت وجود و یا عدم وجود کد 1 و 0 گرفته و وارد معادله رگرسیونی شود تا در نهایت بتوان به میزان حمایت از بستانکاران در ایران رسید.rnrnممنون از وقتتونrn
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
0 پاسخ
2,750 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۳/۱۰/۱۹ ۰۴:۰۸:۴۰