جزئیات سوال
سلام.من توی نت با ی پسری آشنا شدم و با هم چند روز چت کردیم ایشون از من عکس خواست گفتم نمیدم برای ضمانت کلی عکس خونوادگی از خودش بهم داد و کارت ملیشو برام عکس گرفت و نشون داد که اطلاعات دروغ بهم نداده.منم ساده شدم عکس دادم بعد چند روز بهش گفتم من نمیتونم باهات دوست بشم.تهدیدم کرد عکسمو پخش میکنه و به داییش که توی اطلاعات کار میکنه میگه برام پرونده سازی کنه.من خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم.کمکم کنید
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
2 پاسخ
3,845 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۲/۱۱/۱۴ ۲۱:۵۸:۳۱
پاسخ ها
فاطمه قبادی جهرمی
۱۳۹۲/۱۱/۱۶ ۰۰:۱۵:۳۴
سلام
این آقا هر کاری که بخواهد انجام بدهد میتوان علیه او اقدام قانونی انجام داد.و تهدیدهایش نتیجه ای ندارد.
حسین هوشمند
۱۳۹۲/۱۱/۱۵ ۱۶:۵۶:۲۲
سلام
موردی برای ترس وجود ندارد ایشان دچار توهمات شده اند . دایی که تو اطلاعات کار بکنه خودشو درگیر کارهای غیر قانونی خواهر زاده نمیکنه . اگه تصویر شما رو توی وب منتشر بکنه ، موضوع از طریق پلیس فتا ( پلیس فضای تبادل اطلاعات ) براحتی قابل پیگیری و ردیابی هست . در صورت انتشار به مجازات قانونی خواهد رسید . ضمنا به ایشان بفرمایید ارتباط مورد نظر ایشان از نظر قانون جرم تلقی میشود و کاری که برای شما جرم باشد برای ایشان نیز جرم هست . زیرا برای ارتکاب جرم رابطه نامشرع وجود حداقل دو طرف لازم هست . بنابراین خودش نیز دچار مشکل خواهد شد .
جهت ارسال پاسخ باید وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود