قاچاق کالا

من با ماشین سواری شخصی که مال خانمم هست کار می کنم سه ماه پیش با یک مسافر در یکی از مسیر های تبریز گفت تعداد 21 کارتن کنترل تلویزیون دارم که از تهران خریدم به علت کیفیت پایین می خوام مرجوع کنم می تونی با هم ببریم تهران گفتم اگه مشکل قانونی نداشته باشه می برم گفت نه هم فاکتور داره هم لاشه گمرکی بعد توافق کردیم کیلومتری کرایه بگیرم بعد کارتن ها را داخل ماشین سواری که سمند است بار زدیم طوری که تمام ماشین پر شد و با صاحب کالا به طرف تهران حرکت کردیم در عوارضی قزوین پلیس این کالا را به ظن قاچاق همراه ماشین توقیف کرد و گمرک نیز با استعلام پلیس اعلام جرم گرد و در بازجویی که پلیس و دادیاری انجام داده صاحب کالا اقرار کرده که من صاحب کالا و مرجوعه تهران و فاکتور مرجوعی و فاکتور فروش ارائه کرده و گفته این اقا راننده است و من کرایه ای صحبت کردم ومن صاحب کالا هستم و من نیز همان مطالب فوق الاشاره را گفتم ولی دادیار گفت نه من قبول ندارم باید برای من ثابت بشه که شما اطلاع نداشتید بعد برای دو نفرمون قرار وثیقه 24 ملیونی صادر و مدارک صاحب کالا را که شامل فاکتور مرجوعی و برگ سبز بود برای استعلام به گمرک فرستاد و ازادی ماشین را منوط به اعلام جواب گمرک و ارسال به دادگاه تعیین تکلیف دادگاه منوط کرد ما وقتی وثیقه را گذاشتیم و جواب گمرک اومد که نوشته بود چون اجناس فاقد بارکد می باشد با اسناد تطابق ندارد با مراجعه به دادیاری انها اعلام کردن که بنابه درخواست تعزیرات حکومتی پرونده به انجا ارسال شده که من با مراجعه به تعزیرات پرونده را با تعیین شعبه پیگیری کردم که باز از من بازجویی شد که همان مطالب فوق را گفتم و صاحب کالا نیز همان گفته های بالا را تکرار کرد ولی باز تو شعبه تعزیرات گفتن باز از گمرک استعلام باید بشود باید منتظر جواب گمرک باشید ودر این مدت صاحب ماشین یکبار از دادیاری درخواست ازادی ماشین راداده که دادیار گفت تو مرحله رسیدگی باید دادگاه تصمیم بگیره و یکبار هم از تعزیرات خواسته وعنوان کرده که باتوجه به ارائه وثیقه توسط متهمین درخواست آزادی ماشینو کرده شعبه گفته که باید جواب گمرک ییاد بعدا رای بدم شاید ماشین مصادره بشه و از این حرف ها حالا از شما مشاور محترم درخواست داشتم
1 ) با توجه به اقرا صاحب کالا مبنی بر تعلق کالا به خودش و کرایه کردن ماشین و ارائه فاکتور مرجوعی وسایر مدارک خرید به بنده من چطوری می تونم ثابت کنم که من بی اطلاع بودم آیا اقرا صاحب کالا وارائه فاکتور و حجم کالا و عدم استتار و جا سازی کالا دلیلی بر عدم اطلاع نمی باشد
2) با توجه به این که ماشین مال شخص ثالث می باشد چطوری باید شخص ثالث اقدام به آزادی ماشین نماید اگه شعبه تعزیرات قبول نکرد تخلف است یا نه وبه کجا باید شکایت کرد یا مرجعی دیگر هست که مراجعه کند
3) با توجه تجاری بودن کالا و کالا ممنوعه نبودن آیا با توجه به متعلق بودن ماشین به شخص ثالث آیا ماشین را می تواند مصادره کند
با تشکر از شما رضا صفایی

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
1 پاسخ
3,552 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۷ ۱۳:۰۵:۲۲