اعلام مفقودی چک
اینجانب با آقای الف متعامل بوده که طی چند قرارداد و رسید متعامل بودن من با ایشان محرز است .
به ارزش 5میلیون تومان از ایشان جنس دریافت کردم و بابت این اجناس چکی به همین ارزش به نامبرده دادم. بعد از یک هفته اجناس را به ایشان عودت دادم و از ایشان خواستم که چکم را عودت دهد اما ایشان مدعی شد که چک فوق را در بازار خرج کرده و نمی تواند چک را به من بدهد لذا بابت چکم ایشان مبلغ 5میلیون تومان از وی چکی بابت عودت اجناس ایشان دریافت کردم . و ایشان قول دادند که چکم را داده و جکش را می گیرد . تااینکه فهمیدم نامبرده چکم را برگشت و اقدام کرده .
اینجانب نیز اقامه دعوی کردم مبنی بر وجه چک و سپس تهاتر .
ایشان در زمان رسیدگی به دعوی ام قراری از دادگاه شهرستان محل چک ارائه داده که این چک را در حالی که امضا کرده و مبلغ نوشته بدون تاریخ و آورنده چک مفقود کرده و نتیجه قرار هم منع تعقیب صادر شده است. وقت شریفتون رو نگیرم سوالم در این رابطه این است :
1- نظر به اینکه این عمل ایشان با سونیت و آگاهانه جهت فرار از دین بوده چگونه و تحت چه عنوانی از ایشان علاوه بر دریافت چک شکایت کنم ؟
2-طی دادخواست متقابل ایشان خواستار ابطال چک در ید اینجانب شده ، آیا چنین ادعایی در دادگاه مسوع و قابل استناد می باشد؟
با تشکر و احترام