کلاهبرداری در فروش خودرو

با سلام و عرض ادب و احترام

اینجانب تقریباً یک ماه پیش به یکی از بنگاه های خرید و فروش خودرو مراجعه کردم . سمندی رو به من فروختن به قیمت 23.5 میلیون و گفتند که بدون رنگه و تصادفی نیست ! من هم به خاطر اینکه آشنا بودند اطمینان کردم و مبلغ 14100 میلیون چک دادم و یه پراید هم داشتم که به بنگاه دادم و اونم 9400 برداشتن !!! بعد از چند روز من بر حسب اتفاق ماشین رو به چند نفر نشون دادم و گفتند که ماشین ایک تیکه رنگ داره ! و قسمت درب شاگرد رو هم بدون رنگ در آوردند !! روز بعدش یکی از همسایگان ما که اون بنگاه می ره و میاد ماشین رو دید و گفت کیلومترشم من بردم دست کاری کردن و کمش کردن !! از چند جا پرسیدم و دیدم مبلغ 1.5- 2 میلیون هم از قیمت بازار بالاتر فروختن ! به بنگاه مراجعه کردم و گفتند ماشین رو برات می فروشیم به همون قیمت که دادیم ! الان یک ماهه هر مشتری میاد میگه میگه نمی ارزه به اون قیمت و همه میگن رنگ داره !!

ماشین پراید منم مال ورثه بود که بدون اینکه دو ورثه ی دیگه بیان و امضا کنن بنگاه اونو فروخته و بین 5 نفر دست به دست شده .و آخرین بار 11 میلیون 100 فروختنش !

بنگاه از بابت سمند هیچ قولنامه ای به من نداده و فقط گفتند پای قولنامه رو امضا کن ، سند هم واسه هیچ کدوم نزدیم ! فکر کنم قولنامه هم چیزی ننوشته باشن که پای خودشون گیر باشه در مورد بی رنگ بودن و این چیزا
سوالی که داشتم اینه که چطوری می تونم از طریقی قانونی حقم رو بگیرم ؟ میشه به لحاظ قانونی اقدامی کرد یا خیر ؟

با تشکر

دکتر مهدی . م

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
0 پاسخ
2,549 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۳ ۰۱:۰۶:۰۸