در خواست لایحه دفاعیه

سلام .یک واحد مسکونی در مارلیک کرج خریدم که در موقع معامله ، ملک در حال تنظیم سند بود و سند قطعی نداشت .در قول نامه تمام مشخصات ملک از جمله متراژقید شده است.در ذیل آن آورده شد که کمی یا افزونی متراژ پس از تفکیکی به طرفین پرداخت شود.موقع امضا سند متوجه شدم متراژ واحد دو متر از اندازه ای که در قولنامه آمده بود کمتر است به علت محدودیت زمانی از طرف بانک مسکن برای دریافت وام مسکن مهر که روی ملک بود مجبور به امضای سند شدم و این کسری متراژ به من پرداخت نشد.من با گرفتن یه وکیل اقدام به دریافت آن کردم .ولی در طی مراحل دادخواست، نظر کارشناس پس از متراژ منزل به این شد که ملک آن متراژ که در سند آمده نیست و حدود یک متر بزرگ تر است و کسری ماوتفاوت حدود 1 متر است.من در این شرایط به علت زیاد شدن مخارج نسبت مبلغ دادخواست به همین ضرر هم راضی شدم.رای دادگاه به نفع من صادر شد ولی اکنون طرف من اعتراض کرده مبنی بر اینکه در حین معامله ما شفاها توافق کردیم به ازای کسری متراژ منزل کچ کاری و رنگ شود که کذب و دروغ است.حالا من لایحه دفاعیه می خواهم برای دفاع از پرونده نزد قاضی ولی وکیل من کارش را رها کرده و من را یاری نمی کند .
لطفا به من کمک کنید. با تشکر

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
0 پاسخ
2,592 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸ ۱۷:۳۶:۴۳