تهدید جهت عدم پرداخت مهریه

من سال گذشته به صورت توافقی از همسرم جدا شدم..مهریه رو بخشیدم و طلاق هم به صورت خلع و بدون هیچ مشکلی صورت گرفت...اما قرار شد همسر سابقم مبلغ 14 میلیون تومن رو به من بده که طی یک تعهد محضری و 3 فقره سفته به 3 تاریخ این امر صورت گرفت..اما با وجود گذشتن حدود 15 روز از آخرین موعد، ایشان مبلغ رو پرداخت نکردن...وقتی من با ایشون تماس گرفتم که بگم ازش شکایت میکنم به من گفت اگر شکایت کنی یک سری مدارک ازت دارم که رو میکنم و پیش خانواده ت آبروت رو می برم تا ببینیم کی ضرر می کنه...فکر می کنم منظور ایشون از مدارک ، چند تا ایمیل و چت من باشه که با دوستان رد و بدل شده...( البته ایمیل ها رو به خود ایشون فرستادم) ضمنا مدت دو سال یک سیم کارت به نام ایشون دست من بود و من از اون سیم کارت هم به آقایون اس ام اس داده بودم .نگرانی گرفتن پرینت اس ام اس ها رو دارم....با توجه به اینکه یک سال از طلاق ما گذشته و ایشون تا به حال کوچکترین حرفی از چنین مدارکی نزده بودن و فقط این بار آخر چنین تهدیدی کردند،به نظر شما می تونن اقدام قانونی خاصی انجام بدن؟ یا با توجه به اینکه دیگه هیچ خبری ازشون نشده و تا به حال هم چنین چیزی مطرح نشده بوده، فقط تهدید کرده تا من از شکایت بگذرم و هیچ کار خاصی نمی تونه صورت بده و چه بسا که اصلا مدرک خاص و آنچنان خاصی هم نداشته باشن؟

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: -
0 پاسخ
2,635 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸ ۰۰:۵۰:۴۹