جزئیات سوال
باسلام احتراما به استحضار می رساند اینجانب مستخدم رسمی یکی از شرکت های اقماری ایران خودرو می باشدم طی حکم اولیه به مدت 3 ماه با عنوان «««به موجب این حکم به شرکت دیگه ابلاغ شد و می بایست تحت نظر و مسئولیت آن شرکت فعالیت نمائید، بدیهی است محاسبه کار کرد شما براساس تائید آن به انجام خواهد رسید. »»» و سپس مجدداً طی حکمی بدون اطلاع ماموریت با این عنوان««« به موجب این حکم با تمدید ماموریت جنابعالی به شرکت ، با پرداخت حقوق و مزایا از طرف آن شرکت از تاریخ اجرای حکم موافقت می گردد»»»تمدید گردید . پس از بررسی ها متوجه شدم مزایا و حقوقم به شرح ذیل به مرورکاسته و تغییر خواهد کرد : 1- کد بیمه تغییرپیدا کرده و به تبع آن سنوات خدمت از حالت یکپارچگی خارج می گردد. 2- شرکت مذکور فاقد طرح طبقه بندی مشاغل بوده لذا افزایش مبالغ کارایی ، ارتقا در حکم فعلی در بهترین حالت فریز شده و به مرور زمان مستهلک خواهد شد. 3- آیتم فوق العاده تخصص در شرکت سازه و ساختمان وجود ندارد . 4- مزایای حواله خودرو ، سفرزیارتی پرسنل ، سهمیه تحصیل فرزندان تعلق نخواهد گرفت . 5- بیمه حمایتی بیماری خاص مرتبط با همسر اینجانب در شرکت فوق وجود ندارد. 6- تمامی ارتقا هاو افزایش حقوق و.... متناسب باسابقه نبوده و تحت تاثیر قرار می گیرد 7- نداشتن امنیت شغلی و کاری انحلال معاونتی که در آنجا مشغول به کار بودم و بهانه این که دیگه شرکتی که 17 سال در این مجموعه کار کردم به تخصص من نیاز نداره و حکم تمدید ماموریت جدید و موارد اشاره شده فوق ، شرایط اقتصادی و هزینه های بسیارسنگین زندگی مشکلات عدیده ایی برای اینجانب به وجود آورده و آرامش فکری و روحی خود و خانواده ام را تحت تاثیر این موضوع قرارداده. لذا طی نامه تاریخ 98.2.29 درخواست بازگشت محل خدمت طی سنوات گذشته در شرکت اصلی را به معاونت توسعه منابع انسانی و امور پشتیبانی را دادم. ولیکن جوابی به درخواست من نمیدن از شما راهنمایی میخوام چی کار باید بکنم از مساعدت شما سپاس گذارم . باتشکر
وضعیت:
بسته
(پاسخ رایگان)
مهارت:
موارد متفرقه
1 پاسخ
2,918 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۸/۰۳/۲۰ ۱۳:۲۰
پاسخ ها
نرگس محمودی
۱۳۹۸/۰۳/۲۰ ۱۳:۲۵
با سلام شما در موضوعتون دو مطلب متفاوت عنوان کردید یکی اینکه به عنوان مامور فرستاده شدید و یکی اینکه اعلام کردند به تخصص شما نیاز نیست یعنی عدم نیاز شما را اعلام کردیند اگر مورد اول باشد که شما را به عنوان مامور به آن شرکت فرستادند پس این مهلت موقت دارد و درخواست لغو ماموریت بدهید که این لغو را یا پیش از اتمام ماموریت قبول می کنند و فرد را برمی گرداند یا در پایان آن مدت تعیین شده لذا باید پیگیری کنید تا جواب بدهند که این در اختیار مدیرعامل و کارگزینی آنشرکت است اما اگر مامور نباشید و چون به تخصص شما نیاز ندارند شما را به آن شرکت فرستاده باشند کاری نمی توانید انجام دهید چون این حکم است که چون در این شرکت به تخصص شما نیاز نیست و شرکت دیگر که زیر مجموعه شرکت مادر است به تخصص شما نیاز دارد
وضعیت سوال در حالت بسته است