مطلع
چه باید کرد گفتن دروغ حظور فروشنده یا فراموشی یا ... لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید با تشکر
۱۳۹۰/۱۲/۰۴ ۲۳:۱۵:۱۲
اگر منظور شما این است که خط را خریداری نموده اید و مالک پس از مدتی بالاخره به صورت تلفنی اجازه انتقال به شما داده است و مدارک را از طریق خواهر زاده خود برای شما فرستاده و شما بر اساس اعتماد و رضایت وی خط را به نام خود انتقال داده اید اما مالک امظاء نکرده است و حالا شاکی شده که امضاء وی جعلی است که من در واقع اینگونه متوجه شدم شما باید واقعیت را بگویید چون راهی به جز این ندارید و عمل جعل در نهایت به وسیله کارشناس خط قابل اثبات است اما اگر قولنامه خرید دارید و شاهدی که ادعای شما را راجع به خریدتان و همچنین راجع به اینکه خود مالک مدارک را به وسیله خواهر زاده خود فرستاده است واجازه شفاهی برای انتقال داده است را ثابت نماید جرم جعل به دلیل فقدان سوءنیت منتفی به نظر می رسد و چون شما قبلا خریداری کرده و وجه ان را پرداخته اید مالک خطوط مذکور می باشید ولی سند می تواند از اعتبار ساقط تلقی و دوباره راجع به انتقال ان اقدام کنید مشروط بر اینکه مالک تقاضای ابطال ان کرده باشد
۱۳۹۰/۱۲/۰۴ ۲۳:۱۲:۳۶
اگر منظور شما این است که خطس را خریداری نموده اید و مالک پس از مدتی بالاخره به صورت تلفنی اجازه انتقال به شما داده است و مدارک را از طریق خواهر زاده خود برای شما فرستاده و شما بر اساس اعتماد و رضایت وی خط را به نام خود انتقال داده اید اما مالک امظاء نکرده است و حالا شاکی شده که امضاء وی جعلی است که من در واقع اینگونه متوجه شدم شما باید واقعیت را بگویید چون راهی به جز این ندارید و عمل جعل در نهایت به وسیله کارشناس خط قابل اثبات است اما اگر قولنامه خرید دارید و شاهدی که ادعای شما را راجع به خریدتان و همچنین راجع به اینکه خود مالک مدارک را به وسیله خواهر زاده خود فرستاده است واجازه شفاهی برای انتقال داده است جرم جعل به دلیل فقدان سوءنیت منتفی به نظر می رسد و چون شما قبلا خریداری کرده و وجه ان را پرداخته اید مالک خوطوط مذکور می باشید ولی سند می تواند از اعتبار ساقط تلقی و دوباره راجع به انتقال ان اقدام کنید مشروط بر اینکه مالک تقاضای ابطال ان کرده باشد