جزئیات سوال
باسلام. دادگاه ضمن راي طلاق حضانت فرزند پسر ١١ساله را به زوج داده است.زوجه ضمن تنظيم دادخواست سلب حضانت تقاضاي دستور موقت نسبت به بخش جلوگيري اجراي حضانت فرزند ميكند بخش دستور موقت رادادگاه قبل از صدور حكم رد ميكند ودستور موقت نسبت به جلوگيري از اجراي حكمرا فاقد وجاهت قانوني ميداند اينك همان دادگاه راي به سلب حضانت از زوج و دادن حضانت به زوجه كه ازدواج مجدد كرده است داده است اينك سوال بنده اينست ايا زوجه ميتواند با توجه به راي دادگاه بدوي درخواست دستور موقت حضانت فرزند تا صدور تجديدنظر نمايد؟خواهشمندم به زبان ساده به بنده جواب دهيد كه ايا بااين شرايط ميتواند دستور موقت حضانت بگيرد؟
وضعیت:
بسته
(پاسخ رایگان)
مهارت:
سلب حضانت
2 پاسخ
3,815 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۱۵:۲۶
پاسخ ها
سودابه تائبی
۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۱۵:۴۲
با سلام کاربر گرامی دستور موقت مبنی بر جلوگیری از اجرای حکم قطعی حضانت پذیرفته نمیشود.
با توجه به دلایل استنادی اگر چه حکم بدوی به نفع شما صادر شده . لیکن تا زمانیکه این حکم در دادگاه تجدیدنظر قطعیت نیافته با استناد به حکم بدوی صدور چنین دستور موقتی بعید است.
نرگس محمودی
۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۱۵:۳۳
با سلام درخواست دستور موقت یک رسیدگی فوری است که برای دعوایی که در جریان صورت می گیرد که برای رعایت اختصار دادرسی و جلوگیری از خسارت خواهان صادر می شود بنابراین خواهان پرونده شما درخواست دستور موقت کرده رد شد در اصل دعوا به نفع ایشان رای صادر شده است شما اعتراض کردید بنابرتاین در این مرحله که شما خوانده هستید و پرونده در دادگاه تجدیدنظر نمی توانید درخواست صدور دستور موقت کنید
وضعیت سوال در حالت بسته است